Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

function.simplexml-load-string
 
Fnord
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2007-09-04
Berlin (Germany)
 

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 1: parser error : StartTag: invalid element name in /www/htdocs/w005c832/so/magento/lib/Varien/Simplexml/Config.php on line 266
[0] in simplexml_load_string("<
/www/htdocs/w005c832/so/magento/lib/Varien/Simplexml/Config.php on line 266
[1] in Varien_Simplexml_Config->loadString("<
/www/htdocs/w005c832/so/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php on line 100
[2] in Mage_Core_Model_Config->init(NULL) in /www/htdocs/w005c832/so/magento/app/Mage.php on line 326
[3] in Mage::init(NULL) in /www/htdocs/w005c832/so/magento/app/Mage.php on line 345
[4] in Mage::run("base") in /www/htdocs/w005c832/so/magento/index.php on line 27

den fehler bekomme ich, nachdem ich magento auf meinen webserver kopiert habe.
jemand eine idee?

danke,
Micha

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rico_Neitzel
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  857
Joined:  2007-09-05
Würzburg, Germany
 

hallo micha,

ich würde vorschlagen: System nochmal runter und wieder drauf - datenbank dazu auch leeren!

lg rico

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top