Magento Forum

Help Website or Admin wont load - and shows http://mysite.com/report/?id=753042578713&s;=default
 
cmbs
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-05-18
 

Hi all - I need help

My website just hangs and whether its admin or the main page the above happens - though the id changes on refresh

Any help would be very much appreciated

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mano1192
Member
 
Total Posts:  50
Joined:  2009-03-08
 

Im having a similar issue, its strange because my site is not live yet and I have not messed with it in a couple weeks. Here is the error:

URL= http://mysite.com/report/?id=610153740825&s;=default

pdo_mysql extension is not installed
Trace
:
#0 /home2/reefjung/public_html/depot/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(441): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
#1 /home2/reefjung/public_html/depot/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(230): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)
#2 /home2/reefjung/public_html/depot/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(259): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)
#3 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Type/Db/Pdo/Mysql.php(45): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('SET NAMES utf8')
#4 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(85): Mage_Core_Model_Resource_Type_Db_Pdo_Mysql->getConnection(Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
#5 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Mysql4/Abstract.php(248): Mage_Core_Model_Resource->getConnection('core_read')
#6 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Mysql4/Abstract.php(263): Mage_Core_Model_Mysql4_Abstract->_getConnection('read')
#7 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Mysql4/Abstract.php(283): Mage_Core_Model_Mysql4_Abstract->_getReadAdapter()
#8 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Mysql4/Collection/Abstract.php(68): Mage_Core_Model_Mysql4_Abstract->getReadConnection()
#9 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(966): Mage_Core_Model_Mysql4_Collection_Abstract->__construct(Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website))
#10 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(1017): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance('core_mysql4/web...', Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website))
#11 /home2/reefjung/public_html/depot/app/Mage.php(345): Mage_Core_Model_Config->getResourceModelInstance('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website))
#12 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Abstract.php(200): Mage::getResourceModel('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website))
#13 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/Abstract.php(205): Mage_Core_Model_Abstract->getResourceCollection()
#14 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(384): Mage_Core_Model_Abstract->getCollection()
#15 /home2/reefjung/public_html/depot/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(247): Mage_Core_Model_App->_initStores()
#16 /home2/reefjung/public_html/depot/app/Mage.php(432): Mage_Core_Model_App->init('', 'store', Array)
#17 /home2/reefjung/public_html/depot/app/Mage.php(453): Mage::app('', 'store', Array)
#18 /home2/reefjung/public_html/depot/index.php(52): Mage::run()
#19 {main}

Any help would be great, thank you.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cmbs
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-05-18
 

May have found an answer

The thread named - PHP Extension “pdo_mysql” must be loaded.

I followed their advice and loaded up a php.ini file and bingo - the site and admin are back.

Not sure why and also not sure if this is the correct fix so happy to hear from others

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mano1192
Member
 
Total Posts:  50
Joined:  2009-03-08
 

i cant seem to get it to work, i reuploaded a php.ini file from one of my backups, but its still not working. Any help out there?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top