Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

problem after 0.817 update
 
shopi
Member
 
Total Posts:  46
Joined:  2008-02-16
 

when i enter the config menu i get this msg

exception ‘Mage_Core_Exception’ with message ‘Invalid website value’ in /shop/magento/app/Mage.php:346
Stack trace:
#0 magento/app/code/core/Mage/Adminhtml/Model/Config/Data.php(144): Mage::throwException(’Invalid website...’)
#1 magento/app/code/core/Mage/Adminhtml/Model/Config/Data.php(128): Mage_Adminhtml_Model_Config_Data->_validate()
#2 magento/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(59): Mage_Adminhtml_Model_Config_Data->load()
#3 magento/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Edit.php(84): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->initForm()
#4 magento/app/code/core/Mage/Adminhtml/controllers/System/ConfigController.php(64): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Edit->initForm()
#5 magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(337): Mage_Adminhtml_System_ConfigController->editAction()
#6 magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Admin.php(141): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch(’edit’)
#7 magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(147): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#8 magento/app/Mage.php(388): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#9 magento/index.php(28): Mage::run(’base’)
#10 {main}

any ideo

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ptityop
Sr. Member
 
Total Posts:  105
Joined:  2007-11-21
 

not sure but have you cleared your cache ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ortsaipekim
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2007-11-07
 

Check index.php - if it there is a line Mage::run(’base’) change it to Mage::run(’default’), it’s part of the install for this version.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top