Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Browse/Upload Image don’t Work
 
m1g_r0am
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2013-05-31
 

I have installed Magento ver. 1.8.0.0-alpha1 on server 1&1;, but I cannot upload images cause magento don’t display the browse/ upload button flash. Already I did the following:

- Changed the versions of flash player
- installed the http://www.magentocommerce.com/magento-connect/Tobias+Renger/extension/1756/no-flash-uploader
and only displays the button Upload
- I installed magento on my computer (windows 7/WAMP SERVER) and runs without problems

I guess that is 1&1;(linux) but I don´t know how to fix this problem, any suggestion?

Image Attachments
Untitled.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pette59
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-06-10
 

What is your flash number version ?

Sylvain

http://www.french-voice-talent.com

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
m1g_r0am
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2013-05-31
 

Sylvain (pette 59) thanks

The version of flash is 11.7.700.202

I have changed the version (9 & 10) several times and don´t see results. The picture shows magento with the extention:
http://www.magentocommerce.com/magento-connect/Tobias+Renger/extension/1756/no-flash-uploader

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top