Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Internet Explorer botton bug
 
naher88
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-06-01
 

I would like to report this Windows Internet Explorer bug to save other greif. Seems that IE 6 (well, version: 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 to be specific) doesn’t handle the <button> tag very well, especially when it is of type submit.

I have a form that allows multiple actions to be preformed on the selected data. Each action has a button with a value and they all share the same name. Something like:

<button type="submit" value="send_email" name="act">Send email</button>
<button type="submit" value="delete" name="act">Delete</button>

This button works but the value that IE submits is always ‘Delete’ (note the capital!?). Seem that when a form has more than one button of type submit IE will always pass the value of last one on the form no matter which button is pressed. This is not the case for <input> buttons.

Guess this means it doesn’t fully support HTML 4, or is this a ‘feature’ not a bug?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
beautyeyeshop
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  8
Joined:  2013-06-01
 

You should use hidden field for form instead of sending value in submit button. And if you can please say No with IE 6 smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top