Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Admin/backend portal suddenly does not load anymore
 
rparree
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2009-02-27
Var-France
 

Hi,

For the second time this week we can’t access the backend does not load. Last time it was resolved after an hour or so, but this time the problem persists. There is no error page, it just keeps loading. There are no log entries in http logs , no messages in the main message log file.

So far i have tried:
-cleared the var/cache directory
-restarted apache server
-Looked if the index.php had been hacked (another post)

Any clues?

Thanks so much in advance for any pointers!

Raphael

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
a4345ergdfg45
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2008-09-09
 

Same problem here. This problem appaers several times a day and holds on for five minutes, making fast working nearly impossible. I have disabled almost everything that the administration panel could do (RSS updates ect.), but without any luck.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top