Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

FRIbetaling søger udvikler til modul
 
FRIbetaling
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-04-24
 

Vi kan mærke i supporten at der er en lille, men voksende, interesse for at vi får udviklet et modul til Magento.
Derfor vil vi godt høre om der er nogen her I forummet som skulle være interesseret i at foretage denne udvikling for os, mod betaling.
Vi må blankt erkende at vi ikke har den store viden om Magento, og vi har heller ikke planer om at få det. Derfor skal modulet være et som vi tilbyder til download, men support af det vil vi overlade til forummet her.

Der er ikke så mange krav til modulet fra vores side. Det eneste vi kræver er at det benytter sig af vores remoteload funktionalitet samt at det kan understøtte remote capture.
Remoteload: http://www.fribetaling.dk/remoteload.htm
Remote capture: http://www.fribetaling.dk/remotecapture.htm
Derudover skal modulet kunne tilbydes til download under en GNU licens.

Da vi ikke ved hvordan Magento fungere bag kulisserne, kan det være mere eller mindre relevant med nogle af de øvrige features vi har, f.eks. kreditering, valuta og mulighed for at køre i vores test mode.
Beskriv derfor i et tilbud, hvad der er inkluderet og gerne hvordan I har tænkt jer at det skulle fungere. Vi er måske ikke eksperter i Magento, men vi har rigtig godt styr på hvordan online betalinger skal foregå smile

Hvis man har spørgsmål, kan man stille dem her eller sende os en email på
Samme email skal benyttes hvis man gerne vil give et tilbud på denne opgave.

Med venlig hilsen
FRIbetaling

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FRIbetaling
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-04-24
 

Vi har indtil videre ikke hørt fra nogen der gerne vil udvikle et modul, så vi går ud fra at efterspørgslen ikke har været helt så stor som vi måske troede.

Hvis vi finder en aftale med en udvikler, skal vi nok sørge for at skrive det herinde, men indtil da, hvis der skulle være en der alligevel skal udvikle et modul til integration, skal de være velkomne til at kontakte os, så finder vi ud af en betaling hvis det kan laves efter vores specifikationer.

Med venlig hilsen
FRIbetaling

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
epay_tk
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  81
Joined:  2008-04-14
Aalborg
 

Hej,

Jeg kan se der skrives lidt om et betalingsmodul til magento i denne tråd. Til info udvikler og vedligeholder vi hos ePay et betalingsmodul til magento, der kan benyttes op mod ePay betalingssystemet. Vi har lavet en side, der beskriver modulet her: http://www.magentoguiden.dk/magento/vejledning/betalingsmodul.asp.

For at teste modulet, så ring eller skriv til os hos ePay, og få en gratis test-konto. I kan også lave en tilmelding til ePay her: http://www.epay.dk/main/signup.asp.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top