Magento Forum

   
Getting error after 1.3.1 upgrade
 
magentoassist
Guru
 
Avatar
Total Posts:  528
Joined:  2008-11-19
 

I’ve been getting the following error after a Magento upgrade on my staging server.

Warningsimplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]Entityline 117parser error Opening and ending tag mismatchcatalogsearch_term_popular line 108 and reference  in /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php on line 294
Trace
:
#0 [internal function]: mageCoreErrorHandler(2, 'simplexml_load_...', '/home/contecom/...', 294, Array)
#1 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php(294): simplexml_load_string('fetchFileLayoutUpdates()
#3 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php(246): Mage_Core_Model_Layout_Update->fetchPackageLayoutUpdates('default')
#4 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php(224): Mage_Core_Model_Layout_Update->merge('default')
#5 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(257): Mage_Core_Model_Layout_Update->load()
#6 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(213): Mage_Core_Controller_Varien_Action->loadLayoutUpdates()
#7 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Cms/Helper/Page.php(74): Mage_Core_Controller_Varien_Action->loadLayout(Array, false, false)
#8 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Cms/controllers/IndexController.php(32): Mage_Cms_Helper_Page->renderPage(Object(Mage_Cms_IndexController), 'home')
#9 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(367): Mage_Cms_IndexController->indexAction()
#10 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(247): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('index')
#11 /home/contecom/staging/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(158): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#12 /home/contecom/staging/app/Mage.php(457): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#13 /home/contecom/staging/index.php(52): Mage::run()
#14 {main}

I haven’t modified the file it’s complaining about.

I have refreshed the cache using the admin.

I switched back to the default theme just in case it was some custom coding that I had screwed up.

All to no avail -> can anybody help!?!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top