Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

“Error” when adding to cart for first time, but not second. 
 
djh00t
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2013-01-05
 

Hi All,

I’m having a weird and constantly repeatable error.  Whenever someone tries to add a product to their cart for the first time, they get the Ajax popup spinner, then they get a small grey box that just says “Error”. If they click outside of that box and try to add the item to their shopping cart again, it all works ok.

In the logs we get a 302 error like this on the first failure:
127.0.0.1 - - [21/May/2013:20:36:47 +1000] “GET /ajax/index/add/uenc/aHR0cDovL3d3dy5tb2JpbGVtYWZpYS5jb20vcGhvbmUtY292ZXJzL2JhdHRlcnktY2FzZXMvaXBob25lLTQvZ29kY2hhcmdlci1pcGhvbmUtNC1iYXR0ZXJ5LWNoYXJnZXItY2FzZS13aGl0ZS5odG1sP19fX1NJRD1V/product/127/ HTTP/1.1” 302 5 “http://www.xxxxxxxx.com/phone-covers/battery-cases/iphone-4/xxxxxx-xxxxx-4-xxxxx-xxxxx-xxxx-xxxx.html” “Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_8_3) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.65 Safari/537.31” “-”

When the user tries a second time, it works fine. Any ideas what is causing this? As you might guess, this is causing us quite a lot of pain :(

Thanks for your help!

David

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top