Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

php5-cgi issues
 
paddle74
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-02-28
 

I have deleted and uploaded the file and set the ftp client to BINARY and it still apeears to be not uploading the php5-cgi file correctly.???

I even uploaded the zip to the web server and used ssh command unzip and it still seems to be ASCII??  Any HELP??

WarningUnexpected character in input'' (ASCII=15state=1 in /home/asdf/asdf/store/cgi-bin/php5-cgi on line 130

Warning
Unexpected character in input' in /home/asadf/asdf/store/cgi-bin/php5-cgi on line 130

Warning: Unexpected character in input: ' 
in /home/home/asdf/asdf/store/cgi-bin/php5-cgi on line 130

Warning
Unexpected character in input' in /home/home/asdf/asdf/store/cgi-bin/php5-cgi on line 130

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/home/asdf/asdf/store/cgi-bin/php5-cgi on line 130
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
customcable
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2008-01-23
 

I’m stuck at this point as well.  I’m getting your error as well.  Just mine says it’s on line 131.

Can anyone help?

Saxon

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
customcable
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2008-01-23
 

Does anyone know what this error means?

Saxon

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
customcable
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2008-01-23
 

ANYONE!! SOMEONE!!!  Please help me figure out how I can fix this error!!!

Saxon

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
customcable
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2008-01-23
 

I’m not sure why nobody will help me.

I’m assuming it’s because nobody has come across this before and has fixed it.  Or maybe it’s so easy nobody wants to reply.

PM me or reply here if you have any tips for me.

Thanks.

Saxon

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
flowstack
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  159
Joined:  2008-01-30
London, United Kingdom
 

Would help if I could, but no idea about CGI. Sorry.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
customcable
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2008-01-23
 

Can anyone help me resolve this?

Can I edit the php5-cgi file?

Saxon

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ajegoyal
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-03-24
 

I’m also getting exactly the same error.

Is anybody responsible out there, who can help us with this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Lior
Magento Team
 
Avatar
Total Posts:  293
Joined:  2007-09-24
 

It can be a problem with CGI configuration on your server, try to contact your hosting company

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ajegoyal
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-03-24
 

Thanks for the Help.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top