Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Har din webshop en Facebook-side? 
 
Thissel
Sr. Member
 
Total Posts:  80
Joined:  2007-11-06
 

Hej folkens,

Måske en smule off-topic, men I forbindelse med mit studie på IT Universitetet er jeg ved at undersøge danske netbutikkers brug af Facebook.

Du kan nyde godt af undersøgelsens resultater, da undersøgelsens formål er at finde frem til hvordan danske webshops kan få succes med deres Facebook-sider.

I første omgang er jeg dog helt afhængig af at en masse danske webshop-ejere vil afsætte 2-3 minutter på af udfylde et kort spørgeskema. Så hjælp mig med at hjælpe dig, og deltag her:

http://hushinteractive.dk/surveys/index.php?sid=79763⟨=da

Undersøgelsen er 100% anonym, men du har mulighed for at indtaste din email-adresse i slutningen af spørgeskemaet hvis du ønsker at modtage en mail med resultaterne af undersøgelsen, når de foreligger om ca. en måned. Sammen med resultaterne vil du også modtage en guide til hvordan resultaterne kan bruges til skabe mere succes for din webshop på Facebook!

På forhånd tak for hjælpen

Mathias Hoffmann
stud.cand.it
IT-Universitetet i København

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bamsekram
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2012-01-28
 

Hej Mathias

Rigtig gode spørgsmål. Jeg har svaret på skemaet og glæder mig til at se resultatet.

Mvh.

Bamsekram, online salg af bamser, fødselsdagstog mm.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top