Magento Forum

   
Safari (Windows) Login Issue HELP
 
Destreyf
Jr. Member
 
Total Posts:  26
Joined:  2009-01-20
 

Hello, we have several clients who are running the magento shopping cart, and have been absolutely amazed that how great it is, but we recently ran into a problem, it only applies to the Windows (XP and 7 tested) Safari 4 (only one tested thus far on windows).

When we try to login with a valid user account, the page posts like its going to login, and then returns to the login box, nothing has fixed this issue so far, we also tried on a clean install, with all default settings, and had the exact same result as using our customized theme.

Custom:
http://lcslifecoach.com/
Fresh:
http://demo.netgreenhosting.com/

testing user on custom:
Username: demo@oicok.com
Password: demo123

This bug only seems to apply to 1.3.0, we never had this problem on 1.2.x.x, I’ve enabled logging of exceptions/system errors, and the logs are never generated, there is no visual indication of an error other than being redirected to the login page, and the logs have no information what so ever recorded.

Any resolution on this problem would be highly appreciated.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
eGiftit
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2008-11-27
 

I am having a very similar issue.  When tested on a windows using xp home edition and ie 7 I was able to login, but once I clicked on another link I was immediately logged out.  However when it was tested on a windows computer using xp pro and ie 7 it worked fine.  It also worked fine on safari 4 when I tested it.  any help would be very much appreciated!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top