Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Header/logo disappears in IE at checkout page
 
rlevin1792
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-12-08
 

Hi, in IE (not firefox or safari) when you add a product to the cart and click through to the checkout page, the header disappears and you’re left with the Magento dark blue background.  There’s a container for the image with an X.  That’s it.  I assume it’s something to do with the CSS but I’m not sure what to do.  Can anyone help?  The site is http://www.wickedshot.com, I’m using version 1.1.8.  Screenshot is attached.  Thank you!

Image Attachments
IE Header.BMP
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Kara Heinrichs
Guru
 
Avatar
Total Posts:  482
Joined:  2008-01-17
aa, mi, us
 

It has to do with the fact that you’re switching to secure mode/https.  Do you lose the header images when you go the to “My account” section as well?

If so, somewhere in your configuration, either at the UNIX level or in Magento, something’s not set that allows the server to serve up your images in https.  In Unix check your conf.d files or control panel.  In Magento, check in the ADMIN> System> Configuration--web tab.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rlevin1792
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-12-08
 

Thanks Kara, that seems to be it, but I’m not sure what to change on the web tab.  Can anyone make a suggestion?  I’ve tried several iterations and can’t figure out a way to keep the page secure, but keep the header.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top