Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

I can not seem to re-enable SSL support. 
 
rvelton
Sr. Member
 
Total Posts:  82
Joined:  2007-09-07
 

I installed Magento without SSL support. Then I created a local SSL file and installed that onto my dedicated box. I can test the SSL through the browser but none of the links goto the SSL paths once I enable it in the ADMIN.

Does anyone have an idea on how I can fix this?

Thanks.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Moshe
Magento Team
 
Avatar
Total Posts:  1770
Joined:  2007-08-07
Los Angeles
 

You will also need to enter the Base URLs for both Unsecure and Secure Base URLs, instead of {{base_url}}.
For example:
Unsecure / Base URL: http://www.mydomain.com/magento/
Secure / Base URL: https://www.mydomain.com/magento/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rvelton
Sr. Member
 
Total Posts:  82
Joined:  2007-09-07
 

Alright that took care of that problem. Make sure not to forget the trailing slash! LOL wink

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top