Magento Forum

   
Error editing products
 
azule
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-03-31
 

After the upgrade from 1.2.1.2 I am not able to edit any products in the catalog, getting - Warning: include(Mage/Metarobots/Model/Product/Attribute/Source/Unit.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 73
Trace:

This is with flat catalog on and off same problem.  When I click rebuild flat products I get

exception ‘Exception’ with message ‘Warning: include(Mage/Metarobots/Model/Product/Attribute/Source/Unit.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 73’ in /home/*******/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php:246 Stack trace: #0 /home/*********/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php(73): mageCoreErrorHandler(2, ‘include(Mage/Me...’, ‘/home/********/p...’, 73, Array) #1 /home/********/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php(73): __autoload() #2

On the front end everything is fine, products are viewable and be added to cart

Anyone else having similar problems

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
justinsylas
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2008-12-15
 

run this code

DELETE FROM `eav_attribute` WHERE `eav_attribute`.`attribute_code` = ‘meta_robots’;
DELETE FROM `core_resource` WHERE CODE = ‘metarobots_setup’;

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
darkedge3
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2009-03-13
 

Same problem here,, has anyone has any luck with this code?

didnt work for me, any other ideas? ...

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
darkedge3
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2009-03-13
 

scratch that, deleted the row in question manually after reinstating tables, and then it works fine ....

thx!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MihaiC
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2009-09-03
 

Did worked for me, also did it manually through phpmyadmin table view.
Magento version 1.4

Thanks alot

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FireWire2
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2009-05-31
 

justinsylas !

Thank you !!!!!!!!!!!!!! You are brilliant

I could not sleep with this bug til 2:00am

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FireWire2
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2009-05-31
 

justinsylas !

Thank you !!!!!!!!!!!!!! You are brilliant

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
usauggs
Jr. Member
 
Total Posts:  26
Joined:  2009-08-23
 

the code doesn’t work, syntax error,

but it should work, you can try the following if it doesn’t work for you too,

DELETE FROM `eav_attributeWHERE `eav_attribute`.`attribute_code` = 'meta_robots';
DELETE FROM `core_resourceWHERE CODE 'metarobots_setup';

i found this in another thread http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/32821/#

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
webscot
Sr. Member
 
Total Posts:  192
Joined:  2009-05-12
 

Thank you usauggs.

That made all the difference in a fresh install of 1.4.0.1 trying to get an upgraded 1.3.2.2 -> 1.4.0.1 database to work.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Joel Mellon
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  5
Joined:  2008-12-31
Cincinnati Ohio
 

Thank you usauggs 2x.

That made the difference in a fresh install of 1.5.1 trying to get an upgraded 1.3.2.2 -> 1.5.1 database to work.  I would have taken me hours to get that.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top