Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

WAMP 5.1.7.2 Htaccess question. 
 
beazleybub
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  28
Joined:  2007-08-31
 

I am using wamp 5 and don’t know how to get the hatccess to work with it.
I am running wamp 5 on windows xp. How do I work around this?

Thank you.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
iblastoff
Sr. Member
 
Total Posts:  252
Joined:  2007-08-31
 

what do you mean you dont know how to get .htaccess to work with it? make sure there is an actual .htaccess file there. make sure the apache mod_rewrite module is on.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
beazleybub
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  28
Joined:  2007-08-31
 

mod_rewrite is on and the htaccess file created by magento is in the root folder but every time i try to load the page it says “The website declined to show this webpage”
But if I open any other site in wamp 5 they work perfectly.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
beazleybub
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  28
Joined:  2007-08-31
 

The whole issue was with my php_pdo_mysql.dll. I am new to wamp 5 and thought there was some kind of permision issue.
Thanks for your attempt to help me. Thread closed

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top