Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Redirect to admin home page from CMS Manage Pages
 
smokygeek
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2013-03-04
 

Hey everyone.
I have a following trouble - when trying to edit a CMS page in Manage Pages, I get redirected to the admin home page. I don’t understand what the problem is. Tried to disable security keys, it opens the edit page screen, but everything there is blank. Please help.

Here’s the latest log

2013-05-03T09:14:31+00:00 DEBUG (7): ----Matching routers------------------------------
2013-05-03T09:14:31+00:00 DEBUG (7): Total 4: admin, standard, cms, default
2013-05-03T09:14:31+00:00 DEBUG (7): - Iteration 1
2013-05-03T09:14:31+00:00 DEBUG (7): Request: [path_info=/adminzone/cms_page/index/key/600f120eb3e8928b74a219d4bc957dcc/][module=][action=][controller=][controller_module=][route=]
2013-05-03T09:14:32+00:00 DEBUG (7): Matched by “admin” router, class Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin
2013-05-03T09:14:54+00:00 DEBUG (7): ----Matching routers------------------------------
2013-05-03T09:14:54+00:00 DEBUG (7): Total 4: admin, standard, cms, default
2013-05-03T09:14:54+00:00 DEBUG (7): - Iteration 1
2013-05-03T09:14:54+00:00 DEBUG (7): Request: [path_info=/adminzone/cms_page/edit/][module=][action=][controller=][controller_module=][route=]
2013-05-03T09:14:55+00:00 DEBUG (7): Matched by “admin” router, class Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin
2013-05-03T09:14:56+00:00 DEBUG (7): ----Matching routers------------------------------
2013-05-03T09:14:56+00:00 DEBUG (7): Total 4: admin, standard, cms, default
2013-05-03T09:14:56+00:00 DEBUG (7): - Iteration 1
2013-05-03T09:14:56+00:00 DEBUG (7): Request: [path_info=/adminzone/dashboard/index/key/bcd21e0a8341c415b414c352df4cc2f2/][module=][action=][controller=][controller_module=][route=]
2013-05-03T09:14:58+00:00 DEBUG (7): Matched by “admin” router, class Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin

[UPD 1] Got to DB, deleted all the unexisting pages, cms_page_store looks like it should look like, flushed the cache - didn’t help. I can edit pages from the DB - but it’s inconvenient and not how it’s supposed to be.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smokygeek
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2013-03-04
 
Monty22 - 03 May 2013 12:46 AM

Hi,

Take a peak in your `cms_page_store` SQL table. You’ll more than likely see one or more entries there for stores that no longer exist. In my case, I had a page_id of 2 (Home Page) that had entries for store id 1, 2 and 3. Since I deleted stores with ID of 2 and 3, those cms_page_store relations were no longer valid.

I simply removed the two offending entries from this table and now CMS/Manage Pages works properly in the admin.

Not sure if there are any other references to these now missing stores anywhere else in the database, but I can only imagine they would be dealt with in a similar manner.

Seems like those relations should be toasted automagically when the store view is deleted via ‘Manage Stores’??

Hope this helps!

Thanks

Monty
iLoveMage

Get 25% discount on all our Magento Extensions.

Hey man, thanks for your contribution. I guess as you were writing this - I was doing the same thing in the DB (posted an UPD in the post above) Didn’t help...any other suggestions maybe? Pretty please smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smokygeek
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2013-03-04
 

New update - tried to play around more in the DB - here’re some findings:

1) there are 2 lines in the mg_core_store table - admin and default. If I turn off admin - it gives me 404 error if I try to access the page editing. If it turn off Default - the store doesn’t work
2) Tried to add the store_id to pages, so there’re 10 pages in the DB - 5 with store_id 0, which is “admin” and 5 with store_id 1 which is “default”. Didn’t help.
3)Cleaned the cache - didn’t help.

Will keep digging.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top