Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Extra product images work only once. 
 
talkaboutdesign
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2007-11-07
 

When you add extra images they will work only once. When you delete one or try to add a new one it wont update on front end. And I did clear all cache. Is this something in the works?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
macsmart
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2007-08-31
Greensboro, NC
 

I’m having the same trouble… even tried deleting all images on a few products and starting over. That didn’t work either.

I’m (sort of) glad it’s not just me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Angus
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2008-02-06
 

If you add the extra product images after the products being created - make sure you select the correct store view first

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
macsmart
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2007-08-31
Greensboro, NC
 

Good call. My main images are global attributes, but the additional ones are not. Switching to the correct store did the trick…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
talkaboutdesign
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2007-11-07
 

THANK YOU! I was gonna shoot myself.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top