Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Categories showing in front end but not in admin
 
mmh
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2008-12-25
 

I am using version 1.1.8.

I have a strange error: Under “Manage Categories”, I added two new sub-categories to a category which has one existing sub-category. No error during save. When I switch to “Manage Products” to add products to the new categories, they are not listed in the category tree. I switched back to “Manage Categories”, I cannot find the new sub-categories anymore in the tree, only the original one sub-category appears. I have tried refresh cache a few times but not successful. When I check the front end, the new sub-categories are showing up in the menu!

Any advice on how to debug this problem and solve it?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Nicolas MATHON
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2008-12-20
 

Hello,

I have exactly the same problem with the last version : 1.3.2.1

Did anyone find how to solve this ?

Thanks.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top