Magento Forum

   
پرسش و پاسخ های مجنتو ؟
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

من برای اینکه عنوان تاپیک ها شلوغ و زیاد نشه این تاپیک رو باز کردم تا مشکلات کاربران مجنتو در اینجا مطرح و بزرگوارانی که تجربه دارند راه حل های خود را برای حل مشکلات دیگران ارایه دهند.

من هنگام کار با مجنتو به فارسی قیمت را که وارد می کنم دو رقم صفر بعد از ویرگول به قیمت محصول اضافه و رقم ناجور نمایش داده می شود. مثلا قیمت 2,500,000 درست نمایش داده نمی شود لطفا شما تست کنید؟

ما باید جهت فروشگاه را تغییر و برای زبان فارسی در تمام صفحات راست به چپ کنیم ؟ راه حل چیست لطفا مرحله به مرحله ؟

در صورتیکه خواسته باشیم لیست محصولات در سمت راست و همانند کامرس فارسی باشد چه باید کرد ؟

عزیزان برنامه نویس لطفا ماچول های بانک ها را اعمال و تست کنند ؟ آیا تا به حال نوشته شده و کار می کند ؟

تقویم فارسی هم از واجبات کار فارسی زبانان است ؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

ما چطوری کلمه ریال رو در کنار قیمت ها داشته باشیم الان یک علامت سوال به جای ریال ظاهر می شه که برای فروشگاه خوب نیست؟
How can i put Rial in farsi beside price in farsi languge?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
SHOMiX
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2009-02-19
 
matarodi - 19 March 2009 01:54 AM

ما چطوری کلمه ریال رو در کنار قیمت ها داشته باشیم الان یک علامت سوال به جای ریال ظاهر می شه که برای فروشگاه خوب نیست؟
How can i put Rial in farsi beside price in farsi languge?

منم موافقم که عوض بشه مخصوصا که منم همین مشکل رو با یک ارز دیگه دارم که اسمش خیلی بزرگه واز فرم صفحه میزنه بیرون؟
چطوری مشیه عوض کرد اسم یک ارز رو؟

ولی انگار کسی به اینجا سر نمیزنه که بخواد جواب بده!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

اشکالی نداره ما دوتا اینجا می مونیم تا بقیه بیاین بالاخره میان حالا دیر یا زود.

من هنوز نمی دونم چطوری ریال رو اضافه کنم
راستی شایان مشکل not found حل شد؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

من وقتی قالب مجانی را اعمال می کنم در بعضی ها منوهای بالا که مربوط به شاخه های مختلف است از بین می ره ولی در بعضی دیگه درسته؟ چیکار کنم

کسی می دونه چطوری منوی عمودی در کنار صفحه درست کنیم و محصولات جدید رو در وسط صفحه نشون بدیم

قالب جدید و مجانی به غیر از قالب های معمول از کجا بدست بیارم ؟

من که صفحه رو فارسی ترجمه کردم چطوری اونها را برای اعمال به نصب های جدید اعمال کنم ؟
دو صفر که در قیمت ها ظاهر می شه چیه و از کجا کم و زیاد می شه؟

من احتمالا شاید تا ۱۴ عید نباشم و از همین جا عید رو به همه تبریک می گویم

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

قالب فارسی کسی اینجا دارد ؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
SHOMiX
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2009-02-19
 
matarodi - 20 March 2009 06:13 AM

اشکالی نداره ما دوتا اینجا می مونیم تا بقیه بیاین بالاخره میان حالا دیر یا زود.

من هنوز نمی دونم چطوری ریال رو اضافه کنم
راستی شایان مشکل not found حل شد؟

سلام
نه مشکل حل نشد دوباره نصب کردم

مرسی از کمکت

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
SHOMiX
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2009-02-19
 

کسی میدونه چرا موقع چک اوت و پرداخت صفحه لود نمی شه و گاهی ارور زیر می ده؟

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 126533 bytes) in /home/XXXXXXX/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Url.php on line 860

اصلا کسی اینجا فعال نیست
پس مدیر ایجا اطلاعاتی نداره؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rastgoo
Member
 
Avatar
Total Posts:  49
Joined:  2009-04-03
Ottawa, ON
 

سلام دوستان
عجله نکنید. کم کم اینجا از جوملا شلوغتر می شه. من امروز مجنتو رو پیدا کردم. به این نتیجه رسیدم که کلی وقتم رو سر بقیه نرم افزار ها تلف کردم.
امیدوارم آقای فرنود که مد اینجا هستش دست به کمکش خوب باشه.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Weblizard
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-06-30
 
SHOMiX - 21 March 2009 10:28 PM

کسی میدونه چرا موقع چک اوت و پرداخت صفحه لود نمی شه و گاهی ارور زیر می ده؟

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 126533 bytes) in /home/XXXXXXX/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Url.php on line 860


اصلا کسی اینجا فعال نیست
پس مدیر ایجا اطلاعاتی نداره؟

دوست عزیز این به معنی است كه شما باید مقدار حافظه اختصاص داده شده به php رو بیشتر كنید.
در حال حاظر شما 32 مگابایت اختصاص دادین اون رو روی 64 مگابایت بگذارید.
تنظیمات مربوط به php را میتونید توی فایل php.ini انجام بدین.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

اگه نسخه جدید که اومده یعنی نسخه 1.3 رو نصب کنید و در هنگام نصب بخواهید ایران رو به عنوان کشور و ریال رو به عنوان پول و زمان رو بر روی زمان ایران تنظیم کنید خواهید دید که کشور به ایالات متحده بر میگردد. من اینو با هر کشوری که تنظیم کردم باز خودش روی ایالات متحده آمریکا بر می گردد؟
If you install ver 1.3, you can not set local countries with your countries in localization setup section and it return back to English USA? WHY??

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Weblizard
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-06-30
 

من هم به همین مشكل بر خوردم به عنوان راه حل میتونید نصب را با انگلیسی انجام بدین و بعد از نصب زبان و تنظیمات local را تغییر بدین

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

کسی می دونخ منوی عمودی در سمت راست صفحه چطوری درست کنیم؟

ریال رو چطوری به قیمت ها اضافه کنیم ؟ ظاهرا در خود سیستم نیست نه ؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matina
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2009-03-05
 

در نسخه 1.3 در هنگام ورود به ادمین مشکل وجود داره و بجای ورود به ادمین دوباره به صفحه ورود بر می گرده
آیا کسی راه حل مشکل رو میدونه؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

کش سیستم رو رفرش کنید و یا کوکی ها و غیره رو پاک کنید تا از ورژن قبلی چیزی نباشه

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top