Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Where did my categories go!? :o)
 
JesperDK
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  87
Joined:  2007-09-04
Denmark
 

Hey,

Sorry to keep posting - hopefully I can begin to use some of the knowledge I gain to write some Wiki’s to prevent others from going through the same issues.

Anyway - I’ve removed the catagories that was preinstalled and have added a new one myself. But, when I load the shop (http://www.ferveo-import.com/magento/), the category doesn’t show up at the top?

The setup of the category is:

Landing page : Please select static block ...
Display mode : Products only
Is Active : Yes
Is Anchor : Yes
Page Layout : No layout updates

I have added a product in the category, but when looking at the “path” at the top, it goes straight from Home to the product, so it’s like it’s not even registered in the category: http://www.ferveo-import.com/magento/catalog/product/view/s/tanga-shorts-w-polka-dots/id/139/

Any ideas? smile

- Jesper

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
JesperDK
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  87
Joined:  2007-09-04
Denmark
 
Ron Seigel - 07 September 2007 06:23 AM

I’m assuming you did this:

http://www.magentocommerce.com/wiki/Removing-products-through-the-database/

Thank you :D I actually deleted the categories manually and then removed the products using the hack mentioned elsewhere, so I didn’t see that article until now.

But it solved the problem and now everything is working.

Thank you Ron smile

- Jesper

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top