Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Special Price not displaying
 
jballotti
Guru
 
Avatar
Total Posts:  339
Joined:  2008-04-20
Chicago area
 

I have a fresh installation of the latest version of Magento on an XAMPP local test server. I have one downloadable product configured with a special price. The price is displayed but not the special price, anywhere including the checkout page. I would like to know if anyone else is having this issue before I report it as a bug.

long face

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jballotti
Guru
 
Avatar
Total Posts:  339
Joined:  2008-04-20
Chicago area
 

After more thorough testing with more products and product types I am still unable to see a special price when configured for a product. It doesn’t display on the category or product pages, it doesn’t show up in the shopping cart, and it isn’t applied at checkout. Does anyone have any ideas about what might be causing this?????????
long face

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ThadBry
Jr. Member
 
Total Posts:  27
Joined:  2008-12-18
 

I’m having a similar issue right now.  In the past refreshing the cache has helped.  Try that.  Also refresh the ‘Layered Navigation Indeces’ cache.  That might help as well.  If you come up with another answer that fixes the problem let me know.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ThadBry
Jr. Member
 
Total Posts:  27
Joined:  2008-12-18
 

I just found this thread. 

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/31555/

Apparently there is a bug in the special_price_from date.  It’s not converting to the correct format.  It’s Something like 2009-01-08 would be Aug. 1, 2009 where it should be Jan 8 2009.  If you set your from dates to 1/1/2008 they should show up.  It worked for me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jballotti
Guru
 
Avatar
Total Posts:  339
Joined:  2008-04-20
Chicago area
 
ThadBry - 12 March 2009 04:42 AM

I just found this thread. 

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/31555/

Apparently there is a bug in the special_price_from date.  It’s not converting to the correct format.  It’s Something like 2009-01-08 would be Aug. 1, 2009 where it should be Jan 8 2009.  If you set your from dates to 1/1/2008 they should show up.  It worked for me.

Thanks, that fix worked for me and I have reported this as a bug to the Magento Team.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top