Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Ingen produkt menu på siden…
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Hej,

Jeg har store problemer med at få vist en menu i toppen som på: http://demo.magentocommerce.com/ Jeg har prøvet at følge guiden her: http://www.magentocommerce.com/wiki/welcome_to_the_magento_user_s_guide/chapter_3/ fra chapter 1 til og med chapter 3.. Men der kommer ingen dropdownmenu frem.. hvad gør jeg galt??

Jeg har kun en “store” hvor jeg har valgt “Default category” som Root Category

Jeg har en kategori i default category, med en vare.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

For lige at opdatere..

Jeg har læst hele denne tråd igennem uden held:
http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/5111/P45/

Har samme problem som ham der skriver i toppen på den side

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
powerhosting.dk
Guru
 
Avatar
Total Posts:  549
Joined:  2008-10-20
 
Bjarke - 08 March 2009 07:07 AM

Hej,

Jeg har store problemer med at få vist en menu i toppen som på: http://demo.magentocommerce.com/ Jeg har prøvet at følge guiden her: http://www.magentocommerce.com/wiki/welcome_to_the_magento_user_s_guide/chapter_3/ fra chapter 1 til og med chapter 3.. Men der kommer ingen dropdownmenu frem.. hvad gør jeg galt??


Jeg har kun en “store” hvor jeg har valgt “Default category” som Root Category

Jeg har en kategori i default category, med en vare.

Hej Bjarke.

Hvad har du valgt som “rodkategori” i din:  Backend -> System -> Administrer forretninger -> Vælg din forretning ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

som skrevet ovenover: “Default category”

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Nu har jeg lavet en ny installation hvor intet er rørt… Der er oprettet EN underkategori til Default Category, med ET produkt. Og de kommer ikke frem pÃ¥ forsiden.

Jeg har tjekket at default category er markeret som rodkategori i “Main Website Store”..

Hvis nogen vil have admin adgang til shoppen og se hvad jeg gør galt kan de fÃ¥ det… Jeg vil bare gerne vide hvad der gÃ¥r galt, og gerne snarest. smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Gregersen
Member
 
Total Posts:  57
Joined:  2008-06-15
 

Hej Bjarke.

Det lyder lidt mystisk…
Men skriv gerne til mig på med admin-login til din shop, så skal jeg se hvad jeg kan gøre for dig smile

Mvh Michael

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Der mangler åbenbart en fil i 1.2.1.2 installationen som får det til at gå galt:
app/design/frontend/default/default/template/vertnav/left.phtml
mangler

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Nå, det er ikke det der er årsagen.. Jeg kan se i kildekoden at filen til visning af kategorier bliver brugt, men den finder åbenbart ingen kategorier.. :(

Denne fil bliver brugt af siden: top.phtml

<div class="header-nav-container">
<div class="header-nav">
<h4 class="no-display"><?php echo $this->__('Category Navigation:') ?></h4>
<ul id="nav">
<?php foreach ($this->getStoreCategories() as $_category): ?>
<?php echo $this->drawItem($_category) ?>
<?php endforeach ?>
</ul>
</div>
<?php echo $this->getChildHtml('topLeftLinks') ?>
</div>

Men alt inden for foreach statement, bliver ikke brugt.. Altså er der ingen kategorier mener den..

Pls. er der ikke nogen der kan kigge på det her??

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 
Mr.Gregersen - 11 March 2009 06:18 AM

Hej Bjarke.

Det lyder lidt mystisk…
Men skriv gerne til mig på med admin-login til din shop, så skal jeg se hvad jeg kan gøre for dig smile

Mvh Michael

mail sendt..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Problemet er her stadig efter snak med michael.. Jeg har på fornemmelsen der er noget galt med nyinstallationer af v. 1.2.1.2

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Næste test er en ren installation med demodata..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

hmm.. Det var mærkeligt..

Det virker.. Altså er der intet galt med serveren.. Men med måden jeg har oprettet mine kategorier på.. Det er nu højst besynderligt synes jeg..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Spørgsmålet er så om det kan betale sig at installere demo data, for derefter at slette det og ligge mit eget data ind?? En alm. installation kan åbenbart ikke virke??

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

En forskel jeg har bemærket er at der i den version med demo data er et felt kalder URL KEY i kategorierne, det er der ikke i den alm. installation.. Feltet mangler simpelthen.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bjarke_100
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2008-09-19
 

Problemmet er løst..

Root kategori skal IKKE stå som anchor, det skal underkategorien (gjorde den også, men root må ikke).

Det var Ã¥benbart det der gjorde udslaget at root kategorien stod til YES i “is anchor”.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top