Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

SSL / Secure content problem.  Please help!! 
 
kfirlevy
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2012-12-26
 

I posted this topic in a different thread earlier and assumed it was mis categorized.  I hope the installation thread readers can help grin

Using Community Edition V 1.7.0.2

I set everything up and had no problem installing it, adding products, creating my content, and creating my theme.  Now, I set up my SSL certificate and set it all up properly through the admin config > Secure Pages…

Im running several tests and sure enough, everything is functioning properly but on secure pages, my Fonts dont load.  The CSS files are formatting the page correctly (styles, colors, layout, etc) but the fonts aren\\\\\\\’t loading!  Im not using Google fonts or any 3rd party hosted fonts.  The fonts are in the fonts folder where they should be. 

Any ideas?/?  I\\\’ve spent hours on this and got nowhere :-( .  I confirmed that my SSL certificate is set up properly, the server is handling all requests properly, but for whatever reason, none of my fonts are loading on a secure page.

See here:

http://goo.gl/z8SG8
Add a product to cart and then click on CHECKOUT to get into a secure page.  You\\\\\\\’ll see the fonts get lost.

Any ideas??? Please help!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
franklingold
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  2
Joined:  2013-04-19
St. Louis, MO
 

On the secure pages, are you trying to load fonts via CSS through a non-secure URL?  If that’s the case, many web browsers will see that as non-secure data, and then refuse to load that information…

Not sure if this helps, but I banged my head against the wall in the past on this…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
kfirlevy
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2012-12-26
 
franklingold - 19 April 2013 10:05 AM

On the secure pages, are you trying to load fonts via CSS through a non-secure URL?  If that’s the case, many web browsers will see that as non-secure data, and then refuse to load that information…

Not sure if this helps, but I banged my head against the wall in the past on this…

Thanks for the quick answer.  I know that the reason its not loading the fonts is because of an unsecure path to the CSS and Font files as you can see in the page source.  My problem is that I dont know how to fix it.

The CSS is loading as the page is formatted and just the fonts are being left out??  So strange. 

Any ideas on how to fix this or what I did wrong are appreciated!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top