Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

browse image button not showing
 
Jetal
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-02-11
 

hello, i\’m using magneto version 1.7.0.2 and the browse button is missing on admin panel for product images.
please help me out on it.

Image Attachments
browse.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bharath chinna
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  23
Joined:  2012-04-06
Chennai
 

Hi Jetal,

You need to install flash software for browse and upload button to be appear.

Regards,
C.Bharath

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
TinaCarte
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2012-10-11
 

Annuity Rates Comparison Compare the leading Pension Annuities and Annuity Rates Quotes Online. theidol.com Annuity Rates Calculator will Help You Find the Perfect Policy for your Retirement

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
GoMageTeam
Guru
 
Avatar
Total Posts:  356
Joined:  2013-01-13
Warsaw, Poland
 

Hello,

Please, look at the similar problem here:

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/23984/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Andrea Sacca
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  5
Joined:  2008-10-07
Rome
 

Hello, you can try to add the swf extension in your .htaccess file:
RewriteCond $1 !^(index\.php|media|skin|js|swf|robots|var\.txt)

In this way I solved the problem because the swf files were not loaded.
I hope that it works also for you! tongue wink

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sdom
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2013-10-28
 

The browse button to upload images to the product page through the console is only showing in the Chrome browser for me, and it does not show in IE or Firefox. Does anyone know if there is a way to fix this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top