Magento Forum

   
مشکل در ورود به ادمین
 
matina
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2009-03-05
 

هنگام ورود به ادمین روی لوکال پس از تایپ نام کاربری و پسورد، نمی توان وارد ادمین شد
برای حل این مشکل چه باید کرد؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
webneshin
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  7
Joined:  2009-02-17
tehran
 

به مسیر C:Windows/System32/drivers/etc رفته و فایل hosts را از طریق notepad باز کنید و خط زیر را به آن اضافه کنید:

127.0.0.1 magento.localhost.com www.localhost.com

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

نام کاربری رو که هنگام نصب وارد کردین با رمز عبورش وارد کنین دقت کنین که در هنگام نصب اولیه چنانچه صفحه کلیدتان در حالت فارسی بود حالا هم همان نام و رمز را با کیبورد فارسی وارد کنین ؟
گاهی اوقات این اشکال پیش میاد که کاربران با کیبورد فارسی اقدام به تعیین رمز کرده اند و حالا می خواهند رمز را با کیبورد لاتین وارد کنند که اشکال در ورود پیش میاید.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matina
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2009-03-05
 

با تشکر از راهنمایی شما
اما باید به عرض برسونم که هر دو کار رو انجام دادم ولی باز مشکل حل نشد

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
webneshin
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  7
Joined:  2009-02-17
tehran
 

به مسیر C:Windows/System32/drivers/etc رفته و فایل hosts را از طریق notepad باز کنید و خط زیر را به آن اضافه کنید:

127.0.0.1 magento.localhost.com www.localhost.com

برای ورود به قسمت لوکال به جای localhost از www.localhost.com استفاده کنید. برای مثال اگر فولدر پروژه مجنتوی شما در لوکال هاست magento می باشد و قسمت ورود به مدیریت admin می باشد از آدرس زیر استفاده کنید:

http://www.localhost.com/magento/admin

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matarodi
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2009-02-21
 

چه پیغام خطایی ظاهر می شود؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matina
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2009-03-05
 

با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز
با تایپ آدرس زیر مشکل حل شد
http://127.0.0.1/magento-1.2.1.2/magento/index.php/admin
یعنی بجای
localhost
از
127.0.0.1
استفاده کردم

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matina
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2009-03-05
 

هنگام ورود به ادمین در نسخه 1.3 نیز مشکل وجود داره آیا کسی راه حل رو میدونه؟

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sirbijan
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2009-06-02
 

برو به این شاخه:

app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract

بعد فایل Varien.php را باز میکنی
و میری خط ۷۸. اونجا باید چند خط را کامنت کنی، نتیجه نهایی باید اینجوری بشه:

session_set_cookie_params(
            
$this->getCookie()->getLifetime(),
            
$this->getCookie()->getPath()
            
/*,
            $this->getCookie()->getDomain(),
            $this->getCookie()->isSecure(),
            $this->getCookie()->getHttponly()*/
        
);

سه خط آخر را کامنت کردم. ا لان دیگه باید کار کنه.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
amir.sdi
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-07-22
 

وب نشین عزیز ، کارهایی که گفتی رو انجام دادم اما بعد از رفتن به آدرس :
http://www.localhost.com/mm/index.php/admin
یا آدرسی که دوستمون از آی پی استفاده کرده بود
خود فروشگاه مجنتو که نصب کرده بودیم باز میشه نه محیط مدیریتش
مشخصات مجنتو : Magento-commerce-1.4.0.1
لوکال هاست : ومپ سرور 2 با پی اچ پی 5.2.6
لطفا راهنمایی کنید

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
CODNITIVE
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  92
Joined:  2009-07-28
 

دوست عزیز اگه از فایرفاکس 3.6 یا 4 استفاده کنید فکر نمی کنم که به این مشکل بر بخورید.
ولی اگه از ورژن قدیمی تر فایرفاکس استفاده می کنید و یا تویه همین ورژن های نهایی هم این مشکل رو هنوز دارید، راه زیر رو امتحان کنید احتمالا باید مشکلتون حل شه.

تیک عبارت Accept third-party cookies رو از مسیر options… / privacy / Use custom settings for history بردارید.

اگر باز هم با این کار مشکلتون حل نشد. یه بار دیگه مجنتو رو نصب کنید ولی این بار تمام فرایند نصب رو هم با 127.0.0.1 انجام بدید.

ضمنا اگه مراحل بالا رو امتحان کنید فکر نمی کنم که هیچ نیازی به ویرایش فایل hosts باشه.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top