Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Dev site issues
 
kyle1599
Jr. Member
 
Total Posts:  26
Joined:  2011-01-20
 

We have a dev site I just created, in a subdomain of the live site.

It seems to work fine, however, I just deleted an extension from the dev site, and it physically deleted it from the live site. To me, that says something in the database still calls the live site.

Any pros that can help on what I missed? I don’t want to upgrade the dev site because I am scared it will have something connected to the live site, and kill it.

Thanks a bunch!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
magebay
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  122
Joined:  2012-10-09
Thai Nguyen
 
kyle1599 - 16 April 2013 09:02 AM

We have a dev site I just created, in a subdomain of the live site.

It seems to work fine, however, I just deleted an extension from the dev site, and it physically deleted it from the live site. To me, that says something in the database still calls the live site.

Any pros that can help on what I missed? I don’t want to upgrade the dev site because I am scared it will have something connected to the live site, and kill it.

Thanks a bunch!

What is that extension name?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top