Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

install problem
 
blerdus
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2013-04-09
 

ive been looking at the install probs and cant find one similar to my issue

i have set up a local server and when i log in to the install wiz i get to the configuration and there is nothing there i just says complete all the settings before pressing continue. there are no settings there to complete.

i looked at this tutorial http://www.hostingireland.ie/tutorials/using-and-setting-up-magento/magento-install/
page 34 is where i get to but it is empty unlike this slideshow which has database info in

i have setup mysql database.

could any one give me some tips or help please?

many thanks. 

steve

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Nickyfashion
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  116
Joined:  2009-08-19
Bangkok/Miami
 

What kind of server are you running your Magento installation on and have you checked upon your php memory limit? Eventually have a look at the magento-check file.

Nicky

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
blerdus
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2013-04-09
 

hi thanks for replying so soon.  i have run the magento check file and all apperes to be ok. i am running an apache2 server.  the mem limit on there is 128 megs and i have just increased it to 256 just to see if that would make a difference

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top