Magento Forum

   
Move Categories Navigation Menu from Top-Left to Float Center
 
deepessence82
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2012-03-28
 

Hello I need to move Categories Menu form Top-Left to Float Top-Center. How can I Do that?
Thank you very much for any help!

Image Attachments
example.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Nickyfashion
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  116
Joined:  2009-08-19
Bangkok/Miami
 

You could change the nav.li from float: left to display: inline-block , after that you might have to adjust your main nav padding and apply related changes to the dropdown elements.

Hope this helps,
Nicky

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
deepessence82
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2012-03-28
 
Nickyfashion - 14 April 2013 04:38 AM

You could change the nav.li from float: left to display: inline-block , after that you might have to adjust your main nav padding and apply related changes to the dropdown elements.

Hope this helps,
Nicky

Thank you very much Nicky, could you be more precise? Exactly which files and lines of code I have to change from my App or Skin folders?
Fortunally I have no dropdown elements, only main nav.

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
magebay
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  122
Joined:  2012-10-09
Thai Nguyen
 

Does this help Menu Creator Pro

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
deepessence82
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2012-03-28
 
magebay - 14 April 2013 11:52 PM

Does this help Menu Creator Pro

I’m looking for free solution. Thank you

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Nickyfashion
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  116
Joined:  2009-08-19
Bangkok/Miami
 
deepessence82 - 14 April 2013 06:07 PM

Nickyfashion - 14 April 2013 04:38 AM
You could change the nav.li from float: left to display: inline-block , after that you might have to adjust your main nav padding and apply related changes to the dropdown elements.

Hope this helps,
Nicky

Thank you very much Nicky, could you be more precise? Exactly which files and lines of code I have to change from my App or Skin folders?
Fortunally I have no dropdown elements, only main nav.

Thanks

Hi deepessence82,

if you’re working on the default template (as per your screenshot) you will need to apply the mentioned changes in the related css file (skin/frontend/default/default/css/styles.css) - once the operation has been performed you might clear your cache and it should work.

Hope this helps,
Nicky

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top