Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Problem with Assigning and Unassigning Categories
 
rfairman
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2009-01-08
Ontario, Canada
 

I have an issue in that after I assign a product to a category, it will show up properly, but then if I subsequently remove this product from the category, it still shows up in that category on the front-end. I’ve tried reload the cache with every option in the System > Cache Management page, but it is still showing.
any help would be appreciated.
Thanks;
Rhonda

http://www.quitstix.net

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rfairman
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2009-01-08
Ontario, Canada
 

Well, I fixed this for now. I actually used a work-around by deleting the category and thus the connection to the product, and then adding the category back. Any idea what the problem is to begin with though?

Rhonda
http://www.quitstix.net

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
nikefido
Guru
 
Avatar
Total Posts:  481
Joined:  2008-07-11
New Haven, CT
 

I have also experienced this bug. My down and dirty solution was to remove the database entry that related a product to a category.

I believe this was in the catalog_category_product_index table.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top