Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

basic install problem
 
leeaston
Sr. Member
 
Total Posts:  77
Joined:  2007-11-26
France
 

Having set permissions etc I get this when i navigate the the install folder. Any ideas what I’v done wrong? Thanks Lee. (using latest rc)

getChildHtml(’topSearch’)?>
getWelcome()?> getChildHtml(’topLeftLinks’)?>
getChildHtml(’topRightLinks’)?>
getChildHtml(’topMenu’)?>
getChildHtml(’store’)?>
getChildHtml(’breadcrumbs’)?>
getChildHtml(’left’)?>
getChildHtml(’global_messages’)?> getChildHtml(’content’)?>
__(’Help Us to Keep Magento Healthy’)?> - __(’Report All Bugs’)?> __(’(ver. %s)’, Mage::getVersion())?>
__(’Magentoâ„¢ is a registered Trademark of Irubin Consulting Inc. DBA Varien. © Copyright 2007’)?>

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
iblastoff
Sr. Member
 
Total Posts:  252
Joined:  2007-08-31
 

php short tags on?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
leeaston
Sr. Member
 
Total Posts:  77
Joined:  2007-11-26
France
 

Thanks Steve, that did the trick.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top