Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

SOLVED - Magento and Joomla “Almost” Working Together
 
cblevins
Jr. Member
 
Total Posts:  15
Joined:  2008-05-02
 

I have followed all steps to this tutorial:  http://www.magentocommerce.com/blog/comments/tutorial-integrating-3rd-party-cms-content-within-magento/.

I am using Joomla 1.59.  Magento resides in shop/ and Joomla reside in shop/joomla/.  When I call up Joomla’s index file it pulls in the Magento template fine but in the “center” area the text it is outputting from Joomla looks like it is a binary file.  The only thing I could find in regards to this is a screen capture.  But it is what my output looks like also:  http://easycaptures.com/1873025532.  Has anybody else run into this?  I searched through the forums but could not find any thing specific to this.  Any guidance on this would be greatly appreciated!

Thanx,
Carol

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cblevins
Jr. Member
 
Total Posts:  15
Joined:  2008-05-02
 

I needed to change Noroute.php

from:
$body = $response->getRawBody();

to:
$body = $response->getBody();

And all is working well now!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top