Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Problem when opening index.php after uploading Magento files
 
mcs107
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2008-02-12
 

Hi all,

I have just uploaded all Magento files (v.0.7.15480-full) to my new domain, and when I point my browser to the domain name, the following error comes up:

Strict Notice: Implicit cloning object of class ‘Mage_Core_Model_App’ because of ‘zend.ze1_compatibility_mode’ in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 219[0] in Mage_Core_Model_App->setErrorHandler("mageCoreErrorHandler") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 171[1] in Mage_Core_Model_App->init("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 358[2] in Mage::app("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 378[3] in Mage::run("base") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/index.php on line 29

Strict Notice: Implicit cloning object of class ‘Mage_Core_Model_Config’ because of ‘zend.ze1_compatibility_mode’ in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 101[0] in Mage::registry("config") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 201[1] in Mage::getConfig() in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 179[2] in Mage_Core_Model_App->init("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 358[3] in Mage::app("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 378[4] in Mage::run("base") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/index.php on line 29

Strict Notice: Implicit cloning object of class ‘Mage_Core_Model_Config’ because of ‘zend.ze1_compatibility_mode’ in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 201[0] in Mage::getConfig() in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 179[1] in Mage_Core_Model_App->init("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 358[2] in Mage::app("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 378[3] in Mage::run("base") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/index.php on line 29

Strict Notice: Implicit cloning object of class ‘Mage_Core_Model_Config’ because of ‘zend.ze1_compatibility_mode’ in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/lib/Varien/Simplexml/Config.php on line 207[0] in Varien_Simplexml_Config->setCacheChecksum(NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php on line 61[1] in Mage_Core_Model_Config->init(NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 179[2] in Mage_Core_Model_App->init("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 358[3] in Mage::app("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 378[4] in Mage::run("base") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/index.php on line 29

Strict Notice: Implicit cloning object of class ‘Mage_Core_Model_App’ because of ‘zend.ze1_compatibility_mode’ in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 361[0] in Mage::app() in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php on line 74[1] in Mage_Core_Model_Config->init(NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 179[2] in Mage_Core_Model_App->init("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 358[3] in Mage::app("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 378[4] in Mage::run("base") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/index.php on line 29

Strict Notice: Implicit cloning object of class ‘Mage_Core_Model_Config’ because of ‘zend.ze1_compatibility_mode’ in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 101[0] in Mage::registry("config") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 201[1] in Mage::getConfig() in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 413[2] in Mage_Core_Model_App->isInstalled() in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php on line 74[3] in Mage_Core_Model_Config->init(NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 179[4] in Mage_Core_Model_App->init("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 358[5] in Mage::app("base", NULL) in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/app/Mage.php on line 378[6] in Mage::run("base") in /hsphere/local/home/joyous2/store.joyouscaskets.com.au/index.php on line 29

I have checked and double-checked the permissions as outlined in the setup docs, even tried the php-cgi workaround, but to no avail.

I am using Vortech Hosting Unix server 8, with FreeBSD, Apache 1.3, and PHP 5.2.2. I have even completely removed the domain and re-created it, and used 2 different FTP programs, just in case it was corrupt files.

If any one can shed light on this problem, I will be very grateful.

Thanks in advance,
Michael (mcs107)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mcs107
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2008-02-12
 

Hi all,

Can someone please reply to my original post, as I need to get this working for a customer’s ecommerce site. Any help will be appreciated.
Thanks in advance,

Michael
mcs107

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
iblastoff
Sr. Member
 
Total Posts:  252
Joined:  2007-08-31
 

try turning off zend compatibility mode in your php.ini

zend.ze1_compatibility_mode = Off

or possibly your .htaccess (untested)
php_flag zend.ze1_compatibility_mode Off

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top