Magento Forum

   
Webpage error details in the ADMIN section now too: please help. why is this occuring? 
 
avintel
Sr. Member
 
Total Posts:  147
Joined:  2008-05-15
Southern California
 

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Tablet PC 1.7; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)
Timestamp: Thu, 26 Feb 2009 01:43:10 UTC

Message: ‘Fieldset’ is undefined
Line: 38
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘Translate’ is undefined
Line: 41
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘Calendar’ is undefined
Line: 46
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘Ajax’ is undefined
Line: 122
Char: 17
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: Object expected
Line: 404
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘varienGrid’ is undefined
Line: 484
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘varienGrid’ is undefined
Line: 514
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘varienGrid’ is undefined
Line: 544
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘varienTabs’ is undefined
Line: 593
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘varienGrid’ is undefined
Line: 650
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘varienTabs’ is undefined
Line: 678
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: Object expected
Line: 698
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

Message: ‘Event’ is undefined
Line: 720
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.avintel.com/index.php/admin/dashboard/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
avintel
Sr. Member
 
Total Posts:  147
Joined:  2008-05-15
Southern California
 

everything was working fine.  I logged out & logged back in and now NOT ONLY are there errors showing up in bottom left corner of browser (DONE, but with errors), but now my ADMIN dropdown menues dont work.  this is about the 10th time those menues stop working and I have to reinstall.  please help, what is causing this to occur?  I installed with simplescripts on a bluehost server.  I have not made any significant changes.  I did load some items from magento connect but the admin panel worked after that.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top