Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

No Images + [Fix]Cannot initiate reindex process
 
azokaei
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2010-11-12
 

Okay so after I have a large store that I exported to edit some product information after importing the CSV the Index Management isn’t working correctly and keeps giving me this error on the back-end : There was a problem with reindexing process.

I tried running the following code through phpmyadmin to

DELETE cpop.* FROM catalog_product_option_price AS cpop
INNER JOIN catalog_product_option 
AS cpo
ON cpo
.option_id cpop.option_id
WHERE
cpo
.type 'checkbox' OR
cpo.type 'radio' OR
cpo.type 'drop_down';

DELETE cpotp.* FROM catalog_product_option_type_price AS cpotp
INNER JOIN catalog_product_option_type_value 
AS cpotv
ON cpotv
.option_type_id cpotp.option_type_id
INNER JOIN catalog_product_option 
AS cpo
ON cpotv
.option_id cpo.option_id
WHERE
cpo
.type <> 'checkbox' AND
cpo.type <> 'radio' AND
cpo.type <> 'drop_down';

but still nothing worked

I also tried running the following code in SSH access

php shell/indexer.php reindexall

[ocgadget@sip2-54 html]Product Attributes index process unknown error:
exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '1840-129-1-17' for key 1' in /chroot/home/ocgadget/unnito.com/html/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
azokaei
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2010-11-12
 

For anyone having the same issue I fixed the issue by looking at this line
Duplicate entry ‘1840-129-1-17’ the first set of numbers refers to the product Id that was having the issue, I went into the backend and manually resaved that product and reindex the site and worked perfectly!

Now I am having an issue with all the images missing on all the products, any ideas?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Simple Servers
Member
 
Avatar
Total Posts:  45
Joined:  2010-10-20
Birmingham UK
 

Hi

try this if Image is visible in Magento admin back-end, but not visible in customer front-end.

Possible reason 1: You have wrong permissions on your /media/ folder.

Solution: Ensure you have writable permissions on this folder. Change permissions to 777 recursively. You can do it using SSH via this command (execute it in Magento directory):

chmod -R 777 media/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
azokaei
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2010-11-12
 

The problem is the opposite the images aren’t visible in my backend doesn’t show the images or even the option to upload but they are visible in the frontend but they aren’t selected as default

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top