Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Problems installing and upgrading
 
trigem
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2008-05-11
 

I am testing with a 1.1.8 version installed on my local laptop, Windows Vista.

I am tryng to install some extensions and to upgrade the system to the new 1.2.1 release. I run the process: it dowloads the packages (i can see them in the pearlib/download folder). The process compltes without errors. I managed to clear cache and session deleting files in var subfolders.

When I get back to the admin, I see no changes. I wonder if it is just a system problem (Windows machine) or I am missing something more.

Thank you for your help.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ksteele36
Jr. Member
 
Total Posts:  26
Joined:  2009-03-05
 

I have the same problem with version 1.2.1.2..... I go to Magento Connect and choose a package to install, grab the key, install via browser, installation runs and shows successful install, but when I return to the admin area… I see nothing? So far, both the Rico Verticle Navigation and Bysoft Flash Navigator both show success and niether show in admin? Any Advice?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
trigem
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2008-05-11
 

My problem was a wrong absolute path in pear.ini file; this because the original installation was done on a different machine. There are no permission issues on Windows system, so files were copied on a different folder and the process didn’t throw any errors, but obviously nothing could work.

The solution was to delete that file to let the system regenerate it.

Note: I didn’t test it on that machine actually, so I can’t be totally sure about it.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ksteele36
Jr. Member
 
Total Posts:  26
Joined:  2009-03-05
 

TY for that reply… I’ve renanmed the “pear.ini” file and will report back if this is successful

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top