Magento Forum

Blank page happen when install extension
 
jaredovi
Member
 
Avatar
Total Posts:  51
Joined:  2013-03-12
 

Hi guys,

I have a very urgent problem after install extension via magento connection. It seem the process is corrupt and after I refresh site it just display a blank page. Nothing in log file tell me about the reason. Any idea why it happen. I only have way to install magento again from beginning but it is not a good way :(.

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
magento2x
Member
 
Avatar
Total Posts:  57
Joined:  2013-02-20
 
jaredovi - 19 March 2013 06:03 PM

Hi guys,

I have a very urgent problem after install extension via magento connection. It seem the process is corrupt and after I refresh site it just display a blank page. Nothing in log file tell me about the reason. Any idea why it happen. I only have way to install magento again from beginning but it is not a good way :(.

Thanks

Could you try to check if maintaince mode is on or off?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
magento2x
Member
 
Avatar
Total Posts:  57
Joined:  2013-02-20
 

Does it help man?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ch_pavankumar
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2012-12-14
 

I too had the same problem.. it worked for me after disabling the Complier and reinstalled the extension.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top