Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Bestelling verwijderen
 
Wouter_
Member
 
Avatar
Total Posts:  34
Joined:  2009-01-26
 

Ik heb ideal geintergreerd maar nu heb ik een hele lijst met bestellingen. Kan ik de bestellingen definitief verwijderen, dat ik met een schone lijst met bestellingen begin?

Iemand een idee?

Wouter_

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Nee, kan niet zonder handmatig werk.

Magento, ala Google, is van mening dat data altijd moet blijven. Deleten is er niet bij, uit het zicht doen wel.

Tijdens develeopment kun je het beste een back up maken voor je test orders en als je tevreden bent, je backup er overheen kwakken.

Nu zul je je deze threads moeten doorspitten om een gigantische reeks SQL queries te executen om overal weer vanaf te komen (zonder garantie dat je de boel niet breekt).

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/29942/

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/30746/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Gui
Guru
 
Avatar
Total Posts:  588
Joined:  2008-03-09
 

Helaas heeft JT gelijk. Ik heb het op die manier geprobeerd en kennelijk is er toch iets misgegaan omdat ik verschillende rapporten niet meer kan ophalen samen met wat andere onverklaarbare fouten. Na twee maanden live draaien ben ik nu vanaf een schone lei opnieuw aan het starten.

Ik zou advieseren om even een dagje extra de tijd te nemen en een nieuwe installatie te doen en daar je instellingen opnieuw op in te geven.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Gui, is het makkelijk om je producten en instellingen van de ene installatie in de andere te importeren of bedoelde je handmatig alles weer invoeren?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Gui
Guru
 
Avatar
Total Posts:  588
Joined:  2008-03-09
 

handmatig… instellingen is zo gebeurd. Producten ook (via export en import) echter attributes en orders is een hele smak werk

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
hydra
Guru
 
Avatar
Total Posts:  378
Joined:  2008-08-26
Amsterdam
 

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/27769/
schijnt ook te werken
meer info ook hier http://eliasinteractive.com/blog/magento-ecommerce-how-to-reset-all-test-order-information-and-set-unique-prefix-for-orders-invoices-shipments-and-credit-memos/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Gui
Guru
 
Avatar
Total Posts:  588
Joined:  2008-03-09
 

Kwam dit net tegen in Magento Connect: http://www.magentocommerce.com/extension/873/delete-orders

Very nice indeed smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
beusekomit
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-02-14
Netherlands
 

Deze Thread staat hoog in Google dus veel mensen lezen deze misschien nog en gaan aan de slag MAAR inmiddels zijn er (gratis) extensies beschikbaar, o.a.
http://www.magentocommerce.com/magento-connect/hedererjs/extension/4072/asperience_deleteallorders
Werkt op zowel 1.3 als 1.4

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
avgmotors
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-07-13
 
beusekomit - 04 September 2010 01:48 PM

Deze Thread staat hoog in Google dus veel mensen lezen deze misschien nog en gaan aan de slag MAAR inmiddels zijn er (gratis) extensies beschikbaar, o.a.
http://www.magentocommerce.com/magento-connect/hedererjs/extension/4072/asperience_deleteallorders
Werkt op zowel 1.3 als 1.4

Wij hebben versie 1.6, lukt het ook hiermee?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
delsea
Member
 
Total Posts:  67
Joined:  2008-12-22
The Hague, Holland
 

1.6 is toch niet als een stable release uitgegeven?
Je kan het proberen, soms werken modules ook op hogere versies als aangegeven..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top