Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Eigen opties met link
 
Nicole van Schijndel
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2010-08-19
 

Hallo,

Ik maak in mijn webshop http://www.biertap.eu gebruik van eigen opties bij de producten. De opties die mensen hebben zijn best technische opties en om mensen iets meer te kunnen uitleggen heb ik een link toegevoegd aan iedere optie zodat er een pop up wordt geopend waarin extra gegevens staan. Als voorbeeld kun je naar onderstaande link gaan en de eigen motie bekijken.

http://www.biertap.eu/koelers/droogkoelers-biertap/biertap-lindr-pygmy-25.html

Ik heb 1 probleempje waar ik niet uitkom. Wanneer mensen bestellen wordt de extra optie in de order in magento en in de mail die mensen ontvangen vermeld. Deze wordt echter in html weergegeven en niet gewoon de optie. Met andere woorden, de extra optie wordt zo weergegeven:

<a onclick="window.open(’http://www.biertap.eu/fustkoppelingen/bajonetkoppeling.html’, ‘Bajonetkoppeling’, ‘width=350,height=300,scrollbars=yes’); return false” href="http://www.biertap.eu/fustkoppelingen/bajonetkoppeling.html">Bajonetkoppeling</a>

Ten eerste is dit natuurlijk niet fraai. Ten tweede is de link te lang, waardoor hij soms halverwege wordt afgebroken en ik niet kan zien welke optie de klant daadwerkelijk heeft gekozen.

Heeft iemand een tip hoe ik ervoor kan zorgen dat niet de html maar alleen de tekst wordt weergegeven in de order, of hoe ik per optie op een andere manier extra informatie kan toevoegen?

Alvast bedankt

Groet Nicole

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Richard Blezer
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2011-10-31
The netherlands
 

Ik zou dit via css met een tooltip oplossen.

Kijk hier eens naar: http://stackoverflow.com/questions/8040996/tooltips-with-prototype-or-scriptaculous-for-magento

Met vriendelijke groet Richard Blezer

Nxt-web.nl

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top