Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Custom menu problemen
 
carpie
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-04-06
 

Hallo,

Aangezien het menu aangeleverd bij mij magento installatie niet voldoet heb ik het laatste nieuwe custom menu erop gezet.

Echter, ik krijg enkel maar de hoofdcategorieën te zien en geen lagere niveau’s.

Ik heb al wat gespeeld met allerlei opties doch zie geen verandering.

Ben er echter zeker van dat het vermoedelijk iets kleins is maar ondertussen geraak ik er wel niet aan uit, wie heeft evt een helpende tip?

Greetz

Jo

PS: ben nog maar newbie in Magento, misschien vandaar deze “lullige” vraag.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
speerio
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-01-04
 

Jo,

Welke waarde staat er bij Configuratie-Catalogus-Catalogus-Categorie topnavigatie-Maximale diepte ?

Heb je ook een url van de site?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
carpie
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-04-06
 

Hoi Speerio,

Die waarde stond op 0

Ondertussen gewijzigd in 3 maar geen verandering.

Url is: www.megafishing.eu

Grtz

Jo

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
speerio
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-01-04
 

Jo,

De url werkt niet.

Heb je na de wijziging de cache geleegd en opnieuw geindexeerd?
Staat er niets in de extentie aangegeven over de diepte van de navigatie?

Frank

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
carpie
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-04-06
 

Sorry, verkeerde URL:

moet dus zijn:  www.megafishshop.eu

Oud worden hé.......... cheese

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
carpie
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-04-06
 

e.g. 1, 2, 3, 4 (0 - disable limits). For example, if you set this value to 2, only second level categories will be displayed

Op alle standen al geprobeerd maar geen resultaat.

Opnieuw geïndexeerd, geflusht en al wat meer.......

Grtz

Jo

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
speerio
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-01-04
 

Jo,

Nu werkt de url wel wel. Ben zelf sportvisser dus vindt de inhoud ook leuk!
Zoals ik het zie heb je een instelling in je categorie niet goed staan. Als je de sub-categorien wilt tonen na de hoofdcategorie moet je in de hoofd categorie bij display setting de eerste waarde (display mode) op static bloc only zetten.

Frank

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
carpie
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-04-06
 

Is bij deze aangepast doch nog steeds zelfde resultaat smile

Misschien heb ik iets teveel gespeeld in de instellingen cool grin

Dus enkel in de hoofdcategorie (in dit geval :default categorie)

Heb ondertussen al es geprobeerd in categorie lager om zelfde trukje toe te passen doch ook geen verandering.

Grtz

Jo

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
speerio
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-01-04
 

Jo,

Ik heb je een PM gestuurd

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
carpie
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-04-06
 

@ steerio

Blijkbaar moet er toch iets verkeerd gegaan zijn want krijg geen PM binnen.

Mvg

Jo

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
speerio
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-01-04
 

Ik heb een nieuwe PM gestuurd

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
carpie
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2012-04-06
 

Ondertussen is het probleem deels opgelost en werkt het menu.

Maar het oog wil ook wat dus in die zin moet er nog heel wat veranderen.cheese

@ Frank, alvast bedankt voor de gedane moeite

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top