Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Upgrade to 1.2.1 - AC_RunAcitveContent.js problem! 
 
msport7
Member
 
Avatar
Total Posts:  41
Joined:  2008-04-05
Atlanta, GA, USA
 

Installed the upgrade to v 1.2.1 today via Connect Manager. Now, when I log in to the admin, I get the following pop-up error:

“This page requires AC_RunActiveContent.js”

Click OK to continue, and some things work in admin, some don’t! Like attribute sets do not function.

Found that this script is still where it (should) be at /js/flash/AC_RunActiveContent.js

Any ideas? Everything has been running just fine so far. Any help is appreciated!

Thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Nick Rigby
Member
 
Total Posts:  57
Joined:  2007-09-03
 

Sounds like a permissions problem with the JS file. Check your permissions, clear your cache and see if that helps.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
msport7
Member
 
Avatar
Total Posts:  41
Joined:  2008-04-05
Atlanta, GA, USA
 

Nick,

You were right!

I had checked the permissions on the file, but not the folder (d’OH)! Folder was set to 744 - changed it back to 755 and bingo. Problem is gone, everything back to normal!

Thanks for your help!

Nick Rigby - 03 February 2009 12:49 PM

Sounds like a permissions problem with the JS file. Check your permissions, clear your cache and see if that helps.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top