Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

mcrypt error during mage-setup
 
anim8design
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2010-10-21
 

Trying to upgrade from 1.5-1.7 but when I try to run the

./mage mage-setup .

I get this error
Running initial setup…
PHP Warning:  Module ‘mcrypt’ already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning:  Module ‘mcrypt’ already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning:  Module ‘mcrypt’ already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning:  Module ‘mcrypt’ already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning:  Module ‘mcrypt’ already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning:  Module ‘mcrypt’ already loaded in Unknown on line 0

I have removed mcrypt from the php.ini & now only get 3 error lines instead of 6 so it looks like the module is being loaded elsewhere but I cant find it.

Any idea’s?

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
anim8design
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2010-10-21
 

Solved.

Newbie error.

Found another php.ini file in the parent folder.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top