Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Admin : manage categories is not working, giving blank page
 
ravisoni6262
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2012-06-26
 

Hii… I am beating my head against the wall since last two days to get this work and i really learned a lot from this…
I am having a issue with my magento admin 1.7.0.2 that categories are not loading after moving to my new server (amazon) i investigate the issue and it seems that there is no www prefix with ajax URL for category edit ...but when i open the URL in new tab the url prefix got automatically www and gives proper response also on browser console i have strange error msg Refused to get unsafe header \"X-JSON\” really not getting the whole situation ... any help surely appreciable

Please see the atachment od the errro.. with browser console status and balck category area…
Also i have tried re-build the indexes but giving me error server erorr while building catalog url rewrite…

Thanks in advance.

Image Attachments
console_www_error.JPG
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Siggi_Schmitz
Enthusiast
 
Avatar
Total Posts:  811
Joined:  2011-07-03
 

Your base url is with the www. - prefix, yes?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top