Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Browse / Upload Buttons Do Not Work
 
dpmfc
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2009-01-14
 

Hi, when I try to upload an image, I cannot because the ‘Browse’ and ‘Upload’ buttons do nothing when clicked. I have tried Flash 9.0 and Flash 10.0 and neither work. These buttons work on my other computers, and they did work on this computer before I reformatted my Hard Drive.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dpmfc
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2009-01-14
 

I need this problem sorted quickly :(. Any help or ideas would be greatly appreciated.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Damian Culotta
Enthusiast
 
Total Posts:  878
Joined:  2008-12-10
Argentina
 

Wich version of Magento and flash player are you using?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smikes
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2008-09-16
 

I am having the same issue.  I have never had an issue uploading pictures to products in the past.  I have version 1.1.4 installed.  I know I should upgrade but I haven’t had the time to do so yet.  I attached a jpeg of the error message that I get when using IE7.  Thanks for any help in advance.

Image Attachments
magento error.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top