Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Page Stuck on Billing Information
 
hubseven
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-08-10
 

Hi,

After years of working fine, our checkout system has stopped working on our site products.aei.eu. It currently works until someone clicks continue from the billing information where the page does nothing!

I have tried adding a blank <div class="col-right"></div> in onepage.phtml as suggested in another post with no success.

Can anyone help me as this is its urgent.

Thanks in advance

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
TreInnova
Guru
 
Avatar
Total Posts:  465
Joined:  2009-02-20
Fano
 
hubseven - 10 February 2013 11:55 PM

Hi,

After years of working fine, our checkout system has stopped working on our site products.aei.eu. It currently works until someone clicks continue from the billing information where the page does nothing!

I have tried adding a blank <div class="col-right"></div> in onepage.phtml as suggested in another post with no success.

Can anyone help me as this is its urgent.

Thanks in advance

Hi,
which magento version are you using?
Regards,
Filippo Esposto.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
hubseven
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-08-10
 
TreInnova - 11 February 2013 01:18 AM

which magento version are you using?

I’m running v 1.5.0.1

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
hubseven
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-08-10
 

I fixed the issue by disabling Magento compiler

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
TreInnova
Guru
 
Avatar
Total Posts:  465
Joined:  2009-02-20
Fano
 
hubseven - 11 February 2013 01:34 AM

TreInnova - 11 February 2013 01:18 AM
which magento version are you using?

I’m running v 1.5.0.1

Hi,
i am using chrome and the process work fine.
I’am doing the process as guest customer.
which browser and browser version are you using?
I would like to reproduce the error.
I have attached two screen shot describing my test case.
Regards,
Filippo Esposto

Image Attachments
billing_pre_continue.pngbilling_post_continue.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
hubseven
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-08-10
 
TreInnova - 11 February 2013 02:55 AM

hubseven - 11 February 2013 01:34 AM
TreInnova - 11 February 2013 01:18 AM
which magento version are you using?

I’m running v 1.5.0.1

Hi,
i am using chrome and the process work fine.
I’am doing the process as guest customer.
which browser and browser version are you using?
I would like to reproduce the error.
I have attached two screen shot describing my test case.
Regards,
Filippo Esposto

Hi, Thanks for your reply but yes it is working now. I fixed the issue by disabling Magento compiler in the admin panel

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
TreInnova
Guru
 
Avatar
Total Posts:  465
Joined:  2009-02-20
Fano
 
hubseven - 11 February 2013 03:29 AM

TreInnova - 11 February 2013 02:55 AM
hubseven - 11 February 2013 01:34 AM
TreInnova - 11 February 2013 01:18 AM
which magento version are you using?

Hi, Thanks for your reply but yes it is working now. I fixed the issue by disabling Magento compiler in the admin panel

wink happy ending ...

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top