Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

URGENT - update nuked my site. 
 
FD CITY
Member
 
Total Posts:  38
Joined:  2012-09-25
 

Hi,

I’m running Magento 1.7.0.2 and just went to check for updated module via Connection Manager.  As there was an update to the magento_Mobile module I allowed it to run the update.  It has thrown an exception and I can no longer show the page or get into admin.

As I left the Connection Manager window open (from previous bad experiences!) I tried to uninstall the module, seeing as there is no way to roll back.  This doesn’t resolve the error.  I really hope someone can help!!!

Method “actionFrontPreDispatchXmlAdmin” is not defined in “Mage_XmlConnect_Model_Observer”

#0 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(21047): Mage::throwException(’Method “actionF...’)
#1 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(21024): Mage_Core_Model_App->_callObserverMethod(Object(Mage_XmlConnect_Model_Observer), ‘actionFrontPreD...’, Object(Varien_Event_Observer))
#2 /home/craig/public_html/app/Mage.php(447): Mage_Core_Model_App->dispatchEvent(’controller_acti...’, Array)
#3 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(13691): Mage::dispatchEvent(’controller_acti...’, Array)
#4 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(14324): Mage_Core_Controller_Varien_Action->preDispatch()
#5 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(13571): Mage_Core_Controller_Front_Action->preDispatch()
#6 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(17927): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch(’index’)
#7 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(17484): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#8 /home/craig/public_html/includes/src/__default.php(20061): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#9 /home/craig/public_html/app/Mage.php(683): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#10 /home/craig/public_html/index.php(87): Mage::run(’’, ‘store’)
#11 {main}

Some more info:

Extension dependencies

Channel Package Name Version Status
community Magento_Mobile 1.7.0.1.23.1 (stable) Already installed
community Mage_Core_Modules 1.7.0.2 (stable) Already installed
community Lib_Varien 1.7.0.0 (stable) Already installed
community Lib_Google_Checkout 1.5.0.0 (stable) Already installed
community Lib_Js_Calendar 1.51.1.1 (stable) Already installed
community Lib_Js_Mage 1.7.0.1 (stable) Already installed
community Lib_Phpseclib 1.5.0.0 (stable) Already installed
community Mage_Locale_en_US 1.7.0.1 (stable) Already installed
community Lib_Mage 1.7.0.1 (stable) Already installed
community Lib_ZF 1.11.1.0 (stable) Already installed
community Lib_Js_Prototype 1.7.0.0.3 (stable) Already installed
community Lib_ZF_Locale 1.11.1.0 (stable) Already installed

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FD CITY
Member
 
Total Posts:  38
Joined:  2012-09-25
 

RESOLVED!!

Turns out it was developer mode turned on for some stupid reason.  FIX: Comment out the following in .htaccess

#SetEnv MAGE_IS_DEVELOPER_MODE “true”

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top