Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Producten niet zichtbaar na import
 
ploddertje
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2009-10-10
 

Hallo

ik heb producten via een .csv bestand geïmporteerd.
hij geeft aan:

Starting Mage_Dataflow_Model_Convert_Parser_Csv :: parse
Found 2451 rows.
Starting catalog/convert_adapter_product :: parse

zodra hij 100% is en voltooid is ga ik naar de artikelen in magento maar daar zie ik ze niet staan in de lijst in het admin gedeelte.

wat doe ik fout?

Marcel

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
SteveRich
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2011-12-27
 

Ik had al geprobeerd verschillende methode om producten te importeren in Magento, maar elke keer was het niet zo glad als ik zou willen dat het is. beelden zijn niet geïmporteerd samen met producten, werd SKU niet gedefinieerd en dubbele producten verschenen ook. Dan had ik struikelde over deze tool http://www.file2cart.com en het had alles gedaan wat behoorlijk goed Het importeert gegevens naar de online winkel automatisch, zonder mijn deelname. Ik was verbaasd hoe gemakkelijk het was. Hier is meer http://www.file2cart.com/supported-carts/55-magento

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top