Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Aplicare cod promotie. 
 
suckre
Member
 
Total Posts:  45
Joined:  2012-11-26
 

Salut.
Am 2 mici intrebari rog sa ma ajutați.
1. Cu ceva timp în urma am setat ceva promoții de test pe site, apoi le-am sters dar din pacate promotia data incă ruleaza cu toate ca in promotii nu este nimic nici nu am ce sterge, ideea era sa se faca o reduce de 10% pentru cei logati.

2. Vreau sa incep sa colaborez cu un site de reduceri ex: zumzi, ideea este de a vinde o categorie de produse cu ajutorul zumzi, cum de facut ca consumatorul sa poata procura voucherul si cu codul de pe voucher sal poata folosi ca copun pe site(care sa functioneze numai la o categorie de produse) adica consumatorul procura produsul si introduce codul voucherului si pretul produsului scade sau devine 0.

Mulțumesc am sa va fiu foarte recunoscator pentru raspuns.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top