Magento Forum

   
Page 1 of 2
Magento 1.7.0.2 - Incorrect CAPTCHA
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

I enabled the CAPTCHA for the form ‘Create user’, ‘Forgot password’ and ‘Checkout as guest’ in System / Configuration / Customers configurations.

The last one is working just fine, however for the 2 other ones, they always display the message ‘Incorrect CAPTCHA’, I tried over a dozen times, it doesn’t work.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

bump, is anyone made it work or is this broken for everyone ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

bump again, any input anyone ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

bump again, any info on how to debug CAPTCHA would be greatly appreciated at this point, thank you

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

Here’s the latest test I did :

In System / Configuration / Customers configuration / CAPTCHA :
Create User : CAPTCHA appear but doesn’t work.
Login : CAPTCHA doesn’t appear.
Forgot password : CAPTCHA appear but doesn’t work.
Checkout as a Guest : CAPTCHA appear and work.
Register during checkout : CAPTCHA appear and work.

I wonder if the problem is in my theme. I will make a new installation with the default theme and try again.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

On a clean install of Magento :

Create User : CAPTCHA appear and work.
Login : CAPTCHA doesn’t appear.
Forgot password : CAPTCHA appear and work.
Checkout as a Guest : CAPTCHA appear and work.
Register during checkout : CAPTCHA appear and work.

Now just need to find out what is the difference between the 2 installations. Any help?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

I have no solution but I kind of figured out why.

http://www.magentocommerce.com/bug-tracking/issue/?issue=14780

http://www.magentocommerce.com/bug-tracking/issue?issue=14781

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cybermaniak
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2011-11-30
 

Exactly same problem here !! Hope someone can help us…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 

Finally I’m not alone, thanks for joining, guess the Magento team likes to have us spam smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cybermaniak
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2011-11-30
 

Well I see that at least on your create form does appear..  On my site it doesn’t and only displays incorrect captcha if you try to create a new account..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 
cybermaniak - 04 March 2013 05:49 PM

Well I see that at least on your create form does appear..  On my site it doesn’t and only displays incorrect captcha if you try to create a new account..

I don’t get it, on your site the captcha doesn’t appear but it displays incorrect captcha. That is impossible.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cybermaniak
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2011-11-30
 

Noup..  It’s not impossible.. check it out..

http://farm9.staticflickr.com/8375/8529252625_69c881af8b_b.jpg

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Zurd
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-10-18
 
cybermaniak - 04 March 2013 06:04 PM

Noup..  It’s not impossible.. check it out..

http://farm9.staticflickr.com/8375/8529252625_69c881af8b_b.jpg

lol awesome, if I were you I’d check your page source, maybe the captcha field is there but your theme doesn’t show it ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cybermaniak
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2011-11-30
 

Solved finally in my case.. The user form used was from the Auguria sponship extension and that one doesn’t show captcha at all..  I uninstalled that extension and now is working and is showed everywhere.. 

Enable easy template path hints (it is an extension) this could give you a clue on which phtml files are loading and probably there is something..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ABDows
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-05-16
 

Hello,
I think it’s so late, but someone will probably encounter the same problem in future.

well, to solve the problem follow the steps below :

1- first go to app/design/frontend/default/YOUR_THEME/template/persistent/customer/form
2- open the register.phtml file
3- and add the following code :

<?php echo $this->getChildHtml('form.additional.info'); ?>

THE END : your captcha will appear in your form.

Hope to help someone !

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ironlion37
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2013-06-11
 

The problem I’m having is the captcha is appearing on the login page but gives the error:

Incorrect CAPTCHA.

every time, no matter what is entered. Sigh.

http://www.peruvian-rocks.com/index.php/customer/account/create/

I made a change to the number of and type of letters used in the captcha and it worked correctly for two sign ins and then broke again. I’m wondering if this has something to do with caching....

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top
Page 1 of 2