Magento Forum

   
Installation issues from web host to localhost
 
carlasgio6
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2012-10-07
 

Hi,
I have a magento test site in localhost and another in a hosting service. Now, I was trying to install the one that I have in my hosting service in my computer (localhost). I’ve done all as usual (I’m using Easy PHP):

- I created a new folder inside www in the Easyphp directory and copyed all files there
- I created a new database and uploaded the mysql data there
- I changed the base urls
- I set to 0 the web/seo/use_rewrites
- I changed the database info in local.xml

When I try to access to magento, I get an error.
The log file says:

a:4:{i:0;s:87:"SQLSTATE[HY000] [2002] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Host desconocido. “;i:1;s:2912:"#0 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\lib\Zend\Db\Adapter\Pdo\Mysql.php(96): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect()
#1 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\lib\Varien\Db\Adapter\Pdo\Mysql.php(313): Zend_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
#2 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\lib\Zend\Db\Adapter\Abstract.php(459): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
#3 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\lib\Zend\Db\Adapter\Pdo\Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query(’SET NAMES utf8’, Array)
#4 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\lib\Varien\Db\Adapter\Pdo\Mysql.php(419): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query(’SET NAMES utf8’, Array)
#5 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Resource.php(169): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query(’SET NAMES utf8’)
#6 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Resource.php(110): Mage_Core_Model_Resource->_newConnection(’pdo_mysql’, Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
#7 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Resource\Db\Abstract.php(320): Mage_Core_Model_Resource->getConnection(’core_write’)
#8 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Resource\Db\Abstract.php(350): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->_getConnection(’write’)
#9 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Resource\Db\Abstract.php(335): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->_getWriteAdapter()
#10 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Resource\Cache.php(53): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->_getReadAdapter()
#11 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Cache.php(455): Mage_Core_Model_Resource_Cache->getAllOptions()
#12 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Cache.php(497): Mage_Core_Model_Cache->_initOptions()
#13 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\App.php(1183): Mage_Core_Model_Cache->canUse(’config’)
#14 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Config.php(414): Mage_Core_Model_App->useCache(’config’)
#15 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\Config.php(294): Mage_Core_Model_Config->_canUseCacheForInit()
#16 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\App.php(413): Mage_Core_Model_Config->loadModulesCache()
#17 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\code\core\Mage\Core\Model\App.php(343): Mage_Core_Model_App->_initModules()
#18 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\app\Mage.php(683): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#19 C:\Program Files (x86)\EasyPHP5.3.0\www\magento2\index.php(87): Mage::run(’’, ‘store’)
#20 {main}”;s:3:"url”;s:10:"/magento2/”;s:11:"script_name”;s:19:"/magento2/index.php";}

How can I solve it?

Thanks!!!!!!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top